Chocolatte
in jouw zaak
ontdek CHOQ Chocolatte voor de horeca
dezelfde marge als op een Cappuccino!
nog niet zo lang geleden stond er alleen nog een "kopje koffie" op de kaart.
nu zijn Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato en noem maar op, de normaalste zaak van de wereld.
Nu is de beurt aan chocolade! Met CHOQ espresso of After Eight of van CHOQ on-ice tot vegan.
En dat met dezelde marge als op een kop Cappuccino.
direct aan de slag...
met de beste chocolades en jouw creativiteit, kun je nu de beste hot chocolate barista worden.
Heb je al ervaring met hot chocolate op de traditionele manier met melkschuim, dan merk je dat de Chocolatte crumbs veel beter smelten en de chocoladedrank veel rijker van smaak is.
Je kan dus dan direct aan de slag.

...of de beste Chocolatte
zijn jouw klanten dat waard, kies dan voor de professionele zetsystemen van CHOQ. Met de hiervoor ontwikkelde Brolly en kan haal je met jouw eigen espresso machine het beste uit de chocolade. Maar wil je helemaal uitpakken, dan kun je met de met de CHOQ steamer eenzelfde productie en opbrengst halen als met koffie of thee.
CHOQ Brolly en kan
de Brolly zorgt ervoor, dat gegarandeerd alle chocolade versmelt met de melk, plantaardige melk of water. Ze maakt het daardoor mogelijk om met minder chocolade een vollere en rijkere smaak te krijgen. Dat proef je!
Uitbreiding op je eigen koffie machine
De Brolly plaats je eenvoudig op de stoompijp. Bediening is vergelijkbaar met het opschuimen van melk
Binnen 25 seconden
Alle cacao smelt razendsnel.
Zo snel als je een kannetje melk opschuimt...
Juiste temperatuur
Met de kan en barista thermometer serveer je de Chocolatte op de juiste temperatuur. Eenvoudig en snel voor 1-3 servings per keer.


Je kunt ook jouw klanten de unieke beleving van Chocolatte mee naar huis geven.
Voor een mooie marge kun je dan wat extra verkoop realiseren.
Het hele assortiment is ook in doosjes van 200g te koop, zo ook een paar handige tools voor thuis.